voimaa ryhmästä

MinD - voimauttava hevostoiminta

MinD -voimauttava hevostoiminta on hevosavusteinen ryhmänohjausmenetelmä, jolla aikaansaadaan ja ylläpidetään voimaantumisprosessia.  MinD tarjoaa luottamuksellisen ja välittävän ilmapiirin, jossa voimaantuminen voi alkaa ja kasvaa rauhassa. Työskentely tapahtuu voimavarakeskeisessä viitekehyksessä. MinD on tapa luoda luottamuksellinen ja välittävä toiminnan ilmapiiri, jossa asiakas itse pystyy löytämään vastaukset hevosen vuorovaikutuksen, vertaistuen ja voimavarakeskeisen ohjauksen avulla. 

Toiminta toteututaan pienryhmissä talliympäristössä Sipoon Linnanpellossa. Ryhmään osallistuvilta edellytetään kykyä tunnistaa ja sanoittaa tunnetilojaan. 

MinD - voimauttavaa hevostoimintaa voidaan käyttää monenlaisen voimaantumisen ja hyvinvoinnin lisäämisen tarpeen äärellä. Jokainen ryhmä luo yhdessä omat tavoitteet, joita kohti työskentelemme. Hyödynnän jokaisen ryhmäni kanssa koko koulutustaustaani ja osaamistani poimien ryhmää parhaiten tukevat toiminnat ja harjoitteet.

Tukena elämän tiellä

HENKINEN VALMENNUS

Olen valmistunut 2013 Henkiseksi valmentajaksi Henkisen valmentamisen akatemiasta. Lisäksi olen käynyt NLP practitioner koulutuksen. NLP auttaa ihmismielentoiminnan ymmärtämisessä ja antaa välineitä siihen vaikuttamiseen myönteisellä tavalla. NLP on parhaimpia työkaluja mm. halutessasi tarkemmin tutustua omiin toimintamalleihin, kasvattaa itsetuntemusta tai saavuttaa parempia tuloksia niin töissä kuin yksityiselämässä.

Olen myös reikihoitaja. Reiki on energiahoitomuoto sisäisen kasvun ja hyvinvoinnin tueksi. Reiki on japania ja tarkoittaa universaalia elämänvoiman energiaa. 

"Reiki ei ainoastaan paranna sairauksia, vaan se myös vahvistaa henkisiä kykyjämme, tasapainoittaa mieltämme, tekee kehostamme terveen ja siten auttaa meitä saavuttamaan onnellisuutta." -ote Mikao Usuin muistokirjoituksesta.


Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden äärellä

SEKSUAALINEUVONTA


Keskustelua, tukea ja ohjausta seksuaalisuuteen ja sukupuolisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Seksuaalineuvontaa voin toteuttaa niin yksilötapaamisin ja keskusteluin kuin ryhmätoimintana esim. hevosavusteisesti. Ryhmässä esimerkiksi nuorten voi olla helpompi pohtia itseään ja omaa identiteettiään niin seksuaalisuuden kuin sukupuolisuuden kysymysten äärellä. On tärkeää huomata, ettei ole ajatustensa kanssa yksin <3 Ota siis rohkeasti yhteyttä! 


Apua tallille?

TALLITUURAUKSET  JA -LOMITUKSET


Tallitöitä olen tehnyt pitkin elämäni matkaa opintojen jälkeen  muun työn ohella. Välillä vähemmän ja välillä enemmän. 

Suurimmat oppini hevosten kanssa olen saanut Siiri Kyrön tallilla auttaen. Kyröillä pääsin käsittelemään kaikenlaisia ja -ikäisiä hevosia, jolloin oma hevosen käsittely ja taidot karttuivat. Samaan aikaan oma Tollo hevoseni opetti minua kasvaessaan kanssani varsasta aikuiseksi hevoseksi. 

Viimeisen vuoden aikana olen tehnyt töitä kaikenlaisten hevosten kanssa, myös orien ja varsojen. Varsat ovat vahvasti vieneet sydämeni <3 

Tallityön hinta on alk. 20€/h +alv 24% (+km korvaus pidemmille matkoille)

Tarvitsetko siis apua tallitöissä? Ota yhteyttä! 

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ