Uusinta uutta

MinD - voimauttava hevostoiminta

MinD -voimauttava hevostoiminta on hevosavusteinen menetelmä, jolla aikaansaadaan ja ylläpidetään voimaantumisprosessia.  MinD tarjoaa luottamuksellisen ja välittävän ilmapiirin, jossa voimaantuminen voi alkaa ja kasvaa rauhassa. Työskentely tapahtuu voimavarakeskeisessä viitekehyksessä. MinD on tapa luoda luottamuksellinen ja välittävä toiminnan ilmapiiri, jossa asiakas itse pystyy löytämään vastaukset hevosen vuorovaikutuksen, vertaistuen ja voimavarakeskeisen ohjauksen avulla. 

Toiminta tapahtuu pienryhmissä talliympäristössä Sipoon Linnapellossa. Ryhmään osallistuvilta edellytetään kykyä tunnistaa ja sanoittaa tunnetilojaan. 

MinD - voimauttavaa hevostoimintaa voidaan käyttää monenlaisen voimaantumisen ja hyvinvoinnin lisäämisen tarpeen äärellä. Jokainen ryhmä luo yhdessä omat tavoitteet, joita kohti työskentelemme. 

Tukena elämän tiellä

HENKINEN VALMENNUS

Olen valmistunut 2013 Henkiseksi valmentajaksi Henkisen valmentamisen akatemiasta. Lisäksi olen käynyt NLP practitioner koulutuksen. NLP auttaa ihmismielentoiminnan ymmärtämisessä ja antaa välineitä siihen vaikuttamiseen myönteisellä tavalla. NLP on parhaimpia työkaluja mm. halutessasi tarkemmin tutustua omiin toimintamalleihin, kasvattaa itsetuntemusta tai saavuttaa parempia tuloksia niin töissä kuin yksityiselämässä.

Olen myös reikihoitaja. Reiki on energiahoitomuoto sisäisen kasvun ja hyvinvoinnin tueksi. Reiki on japania ja tarkoittaa universaalia elämänvoiman energiaa. 

"Reiki ei ainoastaan paranna sairauksia, vaan se myös vahvistaa henkisiä kykyjämme, tasapainoittaa mieltämme, tekee kehostamme terveen ja siten auttaa meitä saavuttamaan onnellisuutta." -ote Mikao Usuin muistokirjoituksesta.


Kysymyksiä seksuaalisuudesta?

SEKSUAALINEUVONTA


Keskustelua, tukea ja ohjausta seksuaalisuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Apua tallille?

TALLITUURAUKSET  JA -LOMITUKSET


Tallitöitä olen tehnyt pitkin elämäni matkaa opintojen jälkeen oman muun työn ohella. Välillä vähemmän ja välillä enemmän. 

Suurimmat oppini hevosten kanssa olen saanut Siiri Kyrön tallilla auttaen. Kyröillä pääsin käsittelemään kaikenlaisia ja ikäisiä hevosia, jolloin oma hevosen käsittely ja taidot karttuivat. Samaan aikaan oma Tollo hevoseni opetti minua matkallaan varsasta aikuiseksi hevoseksi. 

Viimeisen vuoden aikana olen tehnyt töitä kaikenlaisten hevosten kanssa, myös orien ja varsojen. Viime kesänä varsat veivät sydämeni <3 

Tallityön hinta on alk. 20€/h +alv 24% (+km korvaus pidemmille matkoille)

Tarvitsetko siis apua tallitöissä? Ota yhteyttä! 

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ