Poni- ja muut kerhot

Kerhoissa toimitaan talliympäristössä tutustuen hevosiin ja poneihin, opetellaan tallielämän arkea ja harjoitellaan näitä taitoja käytännössä yhdessä. Ryhmät ovat pienryhmiä max 4lasta. Kerhoon osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta hevosista. Turpasataman toiminnalla on ryhmävakuutus. Hinnat sisältävät alv 24%.

Ponikerho kevä- kesä 2024

Keskiviikkoisin kesäkuun loppuun asti (ei 1.5.) klo 17-18.30 (1,5h) 30€ YKSI PAIKKA VAPAANA!

Torstaisin touko- ja kesäkuun klo 16.30-18.00 (1,5h) 30€ PAIKKOJA VAPAANA!

Hinnat sisältävät alv 24% ja vakuutuksen.

Kerhoista voi olla suoraan yhteydessä puhelimitse 050-5454330 tai sähköpostilla turpasatama@gmail.com

Päiväleirit

Kesällä 2022 aloitimme yhteistyössä Kajona- green care Katjan kanssa toteuttamaan Turpasataman tiloissa päiväleirejä lapsille. Meillä on pidetty leirejä pitkin vuotta lasten koulujen loma-aikoina. 

Leirien toiminta tapahtuu talliympäristössä ja lähiluonnossa. Meillä on oma satumainen metsä, jossa olemme lasten kanssa seikkailleet niin hevosten kanssa kuin ilmankin. Sisätiloissa askartelemme ja syömme kesäaikaan ladossa ja talvisin saunatuvassa. Meidän leireillemme ovat tervetulleita myös erityisentuen tarpeiset lapset. Kajonan Katja on Nepsy-valmentaja. 

KEVÄÄN JA KESÄN 2024 leirit:

ma 3.6.- ti 4.6.2024 klo 10-15 

su 30.6.  klo 10-15 

la 3.8.- su 4.8. klo 10-15

Yhten päivän leirin hinta on 79€

ja kahden päivän leirin hinta on 189€

Hinnat sisältävät alv. 24, vakuutuksen ja lounaan.

Lisätietoja leireistä ja ilmoittautuminen: turpasatama@gmail.com tai 050-545 4330/ Anne


NUORTEN PÄIVÄLEIRI 2024

Lauantaina 29.6.2024 klo 10-15 

Hinta 79€ (sis. alv 24, vakuutuks ja lounas)


UUTENA AIKUISTEN PÄIVÄLEIRI  

Lauantaina 23.5. klo 10-14 

Aikaa Sinulle rauhtoittumiseen ja maadoittumiseen luonnon sylissä. Päivän mittaan kyljetaan yhdessä hevosten kanssa metsässä, nautitaan äänimalhoista ja tekemisestä hevosten kanssa.

Päiväleiri sisältää lämmintä juotavaa ja pientä purtavaa.

Hinta 89€ (sis. alv 24, vakuutus ja tarjoilut)

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

turpasatama@gmail.com tai 050-5454330/ Anne


Voimaa ryhmästä

MinD - voimauttava hevostoiminta

MinD -voimauttava hevostoiminta on hevosavusteinen ryhmänohjausmenetelmä, jolla aikaansaadaan ja ylläpidetään voimaantumisprosessia.  MinD tarjoaa luottamuksellisen ja välittävän ilmapiirin, jossa voimaantuminen voi alkaa ja kasvaa rauhassa. Työskentely tapahtuu voimavarakeskeisessä viitekehyksessä. MinD on tapa luoda luottamuksellinen ja välittävä toiminnan ilmapiiri, jossa asiakas itse pystyy löytämään vastaukset hevosen vuorovaikutuksen, vertaistuen ja voimavarakeskeisen ohjauksen avulla. 

Toiminta toteututaan pienryhmissä talliympäristössä Porvoon Hinthaarassa. Ryhmään osallistuvilta edellytetään kykyä tunnistaa ja sanoittaa tunnetilojaan. 

MinD - voimauttavaa hevostoimintaa voidaan käyttää monenlaisen voimaantumisen ja hyvinvoinnin lisäämisen tarpeen äärellä. Jokainen ryhmä luo yhdessä omat tavoitteet, joita kohti työskentelemme. Hyödynnän jokaisen ryhmäni kanssa koko koulutustaustaani ja osaamistani poimien ryhmää parhaiten tukevat toiminnat ja harjoitteet.

Tukena elämän tiellä

Henkinen valmennus

Olen valmistunut 2013 Henkiseksi valmentajaksi Henkisen valmentamisen akatemiasta. Lisäksi olen käynyt NLP practitioner koulutuksen. NLP auttaa ihmismielentoiminnan ymmärtämisessä ja antaa välineitä siihen vaikuttamiseen myönteisellä tavalla. NLP on parhaimpia työkaluja mm. halutessasi tarkemmin tutustua omiin toimintamalleihin, kasvattaa itsetuntemusta tai saavuttaa parempia tuloksia niin töissä kuin yksityiselämässä.

Olen myös reikihoitaja. Reiki on energiahoitomuoto sisäisen kasvun ja hyvinvoinnin tueksi. Reiki on japania ja tarkoittaa universaalia elämänvoiman energiaa. 

"Reiki ei ainoastaan paranna sairauksia, vaan se myös vahvistaa henkisiä kykyjämme, tasapainoittaa mieltämme, tekee kehostamme terveen ja siten auttaa meitä saavuttamaan onnellisuutta." -ote Mikao Usuin muistokirjoituksesta.


Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden äärellä

Seksuaalineuvonta ja -terapia


Keskustelua, tukea ja ohjausta seksuaalisuuteen ja sukupuolisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Seksuaalineuvontaa voin toteuttaa niin yksilötapaamisin ja keskusteluin kuin ryhmätoimintana esim. hevosavusteisesti. Ryhmässä esimerkiksi nuorten voi olla helpompi pohtia itseään ja omaa identiteettiään niin seksuaalisuuden kuin sukupuolisuuden kysymysten äärellä. On tärkeää huomata, ettei ole ajatustensa kanssa yksin <3  

Tapaamiset onnistuvat myös hienosti etänä.


Synttärit tallilla?

Ponisynttärit


  Turpasatamassa voit myös vietttää synttäreitä ponien kanssa. Ensin touhutaan ponien kanssa tallilla ja ratsastetaan tai kärrytellään ja lopuksi pääsette herkuttelemaan latoon syntäriherkkuja!

Jekku poni on konkari synttäriponi! Hänen kanssaan onnistuu niin ratsastus kuin kärryttelykin synttärisankarin toiveiden mukaan <3  Synttäreiden toiminnan sisältöä voidaan suunnitella yhdessä. 

Tarjottavat eivät kuulu ponisynttäreiden hintaan, vaan pääset tuomaan omat herkkusi mukanasi. Tunnelmallisessa ladossa maisuu herkut hyvältä ponien kanssa touhuamisen jälkeen. 

Ponisynttäreiden hinta on alkaen 200€ (maks. 8 lasta) Isommasta lapsimäärästä voidaan sopia ja keskustella erikseen!

Vammojen ja sairauksien ehkäisy ja hoito

Biolight hoidot ja vuokraus


Biolight on lääkintätekninen laite, jonka pulsoituva valo lataa soluihin energiaa, vilkastuttaa verenkiertoa ja lisää hapensaantia. Biolight hoidot nopeuttavat paranemista ja vaikuttavat erinomaisesti myös lihashuoltoon, voimaan ja kestävyyteen. 

Biolight on helppo käyttöinen ja kevyt. Laitteessa on useita eri hoito-ohjelmia, jotka valitaan hoidettavien tarpeiden mukaan.

Hoitokohteena voivat olla ihmiset, hevoset, koirat, kissat, lehmät, siat ja muut kotieläimet. Itse olen käyttänyt laitetta hevosen jännevamman ja haavojen hoitoon sekä omiin lihasjumeihin. 

Biolightilla saa apua useaan eri tarpeeseen. Se ei kuitenkaan korvaa lääkärin määräämää hoitoa.

Laitteen vuokraus ja hinnasto

Lisää tietoa Biolightista löytyy tältä sivulta

Tiedustelut ja ajanvaraus